Top

KÄYTTÖOHJEET

Qpaper-julkaisun luominen on todella helppoa. Saat jokaisessa vaiheessa tarvittavat ohjeet.

Asetuksetkuvake

ASETUKSET


Anna lehdellesi nimi, joka näkyy selainsivun otsikossa ja julkaisujen hallinnassa. Valitse myös julkaisun osoite. Osoite tulee muotoon http://www.qpaper.fi/qpapers/view/yrityksesi_nimi/julkaisusi_nimi/. Osoitteesta suodatetaan erikoismerkit. Sallittuja merkkejä ovat A-Z, a-z, 0-9, -, ja _. Tallenna lopuksi sivu ja siirry seuraavaan vaiheeseen.
Salasanasuojau kuvake

SALASANASUOJAUS


Voit halutessasi suojata Qpaper-julkaisusi salasanalla.
PDF-kuvake

SIIRRÄ PDF


Siirrä pdf-tiedosto palvelimelle. Siirron kesto riippuu tiedostosi koosta ja verkkoyhteytesi nopeudesta. Pdf:n kokorajoitus on 50 megatavua, mutta sivumäärää ei ole rajoitettu. Jos julkaisussasi on pariton sivumäärä, Qpaper lisää tyhjän sivun takakanneksi. Pdf-tiedoston tulee sisältää tarvittavat fontit, muuten ne korvaantuvat oletusfontilla.
Muunnoskuvake

MUUNNA


Klikkaa "Muunna pdf" -painiketta niin Qpaper tekee tiedostosta Qpaper-näköisjulkaisun. Muuntamisen kesto riippuu pdf-tiedoston sivumäärästä, kuvien ja grafiikoiden koosta. Muuntaminen keskeytyy, jos suljet selainikkunan tai siirry jollekin toiselle sivulle.
Nimeä sivut -kuvake

NIMEÄ SIVUT


Anna sivuille nimet. Ne näkyvät Qpaper-julkaisun sisällysluettelossa.
Esikatselukuvake

ESIKATSELE


Esikatsele Qpaper-julkaisusi. Mikäli se ei vastaa haluamaasi tai tahdot siirtää esimerkiksi korjatun version pdf-tiedostosta palveluun voit palata uudelleen pdf:n siirtovaiheeseen ja siirtää ja nimetä sivut uudestaan.
Julkaisukuvake

JULKAISE


Kun olet tyytyväinen Qpaper-julkaisuusi, julkaise se. Julkaisun jälkeen voit tarvittaessa muuttaa Qpaper-julkaisun väritaustoja ja nimetä sivuja. Kopioi Qpaper-julkaisun osoite kohdasta Asetukset. Lähetä se asiakkaillesi tai linkkaa siihen nettisivuiltasi. Pääset seuraamaan kävijämääriä kohdasta Julkaisujen hallinta.

PDF-tiedoston vaatimukset

1. Pdf:n kokorajoitus on 50 megatavua, mutta sivumäärää ei ole rajoitettu. Jos julkaisussasi on pariton sivumäärä, Qpaper lisää tyhjän sivun takakanneksi.

2. Tarkista esikatselussa, että näköisjulkaisusi vastaa alkuperäistä ennen kuin julkaiset sen.

3. Pdf-tiedoston tulee sisältää tarvittavat fontit, muuten ne korvaantuvat oletusfontilla.