Top
ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Sähköposti: info(at)qpaper.fi · Postiosoite: Talberginkatu 1 C 145 · 00180 Helsinki

Myynti

Qpaper · Anssi Muurimäki · anssi.muurimaki(at)qpaper.fi · Puh. 0400-796 229

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pdf:ssäni on satoja sivuja. Voinko tehdä siitä Qpaper-julkaisun?
Qpaper-julkaisulla ei ole sivumäärärajoitusta.

Edellyttääkö Qpaper-julkaisun lukeminen jotain erityistä?
Ei, sillä Qpaper-julkaisun lukeminen edellyttää vain nettiyhteyttä, selainohjelmaa ja Flash Player 8:aa. 98 prosenttia verkossa olevista koneista täyttää nämä edellytykset. Flash Player -ohjelman saa tarvittaessa ladattua Adoben sivuilta.

Mitä eroa on Acrobat Readerilla ja Qpaperilla?
Acrobat Reader on tietokoneelle asennettava ohjelma, ja Qpaper toimii internetselaimen avulla. Lisäksi Qpaperin avulla julkaisun lukeminen on huomattavasti helpompaa. Kokeile itse!

Qpaper-julkaisuni linkki ei enää toimi. Mistä se johtuu?
Julkaisuaikasi on päättynyt. Olet todennäköisesti käyttänyt testijulkaisua, jonka julkaisuaika on kolme päivää. Sen vuoksi suosittelemme asiakaskäyttöön varsinaisia Qpaper-julkaisuja, joilla on vuoden julkaisuaika.

Loin testijulkaisun nimellä vuosikertomus2008. Miksi en voi enää luoda samannimistä julkaisua vuoden julkaisuoikeudella?
Jokaisella julkaisulla on oltava oma julkaisuosoite. Näin ollen sinun täytyy muuttaa testijulkaisun nimi esimerkiksi muotoon "vuosikertomus2008_testi", jolloin "vuosikertomus2008" vapautuu varsinaisen julkaisusi käyttöön.

En onnistu nimeämään julkaisuani tai valitsemaan sille väritaustaa. Teenkö jotain väärin?
Olet todennäköisesti unohtanut tallentaa tekemäsi muutokset. Julkaisujen hallinnassa tehdyt muutokset pitää tallentaa ennen kuin siirryt seuraavalle sivulle.

Pitääkö kaikille sivuille antaa nimet?
Qpaper antaa automaattisesti sivuille numero mallia ”Sivu 1, Sivu 2, Sivu 3.". Voit halutessasi muuttaa ne paremmin sivun sisältöä kuvaavaksi. Jos et halua muokata sivujen nimiä, klikkaa vain "Tallenna"-painiketta.

Kysyttävää?

Mikäli haluat lisätietoja Qpaperista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info(at)qpaper.fi tai allaolevalla lomakkeella.